Версія для друку
Понеділок, 15 серпня 2022 00:00

«Війна ніколи не вб‘є освіту українців», — студентка-переможиця стажування від Фундації «Суспільність»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студентка 2 курсу спеціальності «Журналістика» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Надія Паніван виборола право для стажування у «Воєнному Хабі медіамобільності» від Фундації «Суспільність».

Протягом двох тижнів студентка стажувалася в Києві відразу у двох редакціях «Громадське радіо» та «Bazilik.media». Окрім підготовки власних матеріалів, Надія познайомилася з досвідченими журналістами, вивчила, як працюють редакції ТРК «Київ» та «Слідство.інфо», побувала в прямому ефірі із журналістом і радіоведучим Андрієм Куликовим. Звичайно, знайшла нових друзів із різних куточків України.

«Я надзвичайно вдячна Фундації «Суспільність», що серед близько 100 різних заявок вони обрали й мене. Цей Хаб — приклад можливостей, які деякі студенти втрачають, не вірячи у свої можливості та в те, що досвіду варто набувати навіть у війну. Війна ніколи не вб‘є освіту українців. Мені повідомили про цей Хаб на кафедрі журналістики, реклами та PR-технологій, де викладачі завжди наголошують на важливості практичних навичок. Робота в Хабі завжди була цікавою. Я отримала поради, лайфхаки та об'єктивну критику», — поділилася Надія Паніван.

«Самі навчаємося на тренінгах і студентів до того спонукаємо. Знання й навички тепер мають вік, тому швидко старіють. Щоб бути цікавим і фаховим, маємо вдосконалювати «скіли» щодня», — зазначила Тетяна Бондаренко, завідувачка кафедри.


Джерело: сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького з покликанням на Кафедру журналістики, реклами та PR-технологій