Версія для друку
Субота, 17 вересня 2022 00:00

Першокурсники ННІ УФСК розпочали навчання

Оцініть матеріал!
(7 голосів)

У навчально-науковому інституті української філології та соціальних комунікацій сьогодні пройшло перше заняття для першокурсників. На заході були присутні офіцери ЗСУ, викладачі та дирекція інституту.

«Хочу вас привітати, ви дуже цікавий вступний 101 курс. Саме з вас ми розпочинаємо друге століття нашої історії. Щиро дякуємо, що в такий складний час ви обрали саме наш інститут. Якщо ви тут, це означає, що вам небайдуже майбутнє України», – привітала першокурсників директорка ННІ УФСК Оксана Іванченко.

Викладачі під час промови до студентів передовсім подякували Збройним Силам України.

«Сьогодні очне навчання відбувається в умовах війни, і Збройні Сили України дають нам таку змогу. Ми всією душею вдячні їм, а також допомагаємо, волонтеримо і наближаємо нашу спільну перемогу», – з такими словами розпочала вступну пару завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Тетяна Бондаренко.

Замість традиційної лінійки студенти знайомилися в аудиторіях. Перше заняття почалося з історії мужності українського народу. До недавніх абітурієнтів ННІ УФСК завітали: військовослужбовець ЗСУ, заступник начальника штабу охорони області Віталій Коваль і заступник начальника Черкаського об’єднаного міського територіального центру комплектації та соціальної підтримки Олег Тимошенко.

«Шановні студенти, вітаю вас із вибором доволі правильної, модерної, сучасної професії. Я сподіваюсь, що наступні роки пройдуть у вас легко. Дякувати Богу і відважності Збройних Сил, уже наступні свої лекції у майбутньому ви будете зустрічати в мирній Україні», – привітав першокурсників Віталій Коваль.

«Хочу вас привітати з тим, що ви вступили. Це перший ваш дорослий крок до життя», – додав Олег Тимошенко.

Після закінчення офіційної частини студенти знайомилися з кураторами, які розповідали про особливості навчання в університеті. Потім перший курс спілкувався з другим. Під час розмови ласували солодощами, розповідали цікаві історії. Другий курс побажав своїм наступникам терпіння та наснаги вчитися.

5

Першокурсники очікують від навчання нових вражень.

«Що я очікую від навчання в ЧНУ: отримати новий досвід, друзів, можливо, духовних наставників, цікавої практики та незабутніх студентських років», – прокоментувала студентка 1-Ж Ольга Ярмолич.

Автор: студентка 2-Ж курсу Єлизавета Литвин

Фото: студентка 2-ВБ курсу Марія Слинько, студентка 3-ВБ курсу Оксана Ковтюх