Середа, 05 січня 2022 00:00

Випуск магістрів відбувся в ННІ УФСК (ФОТО)

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Урочистості з нагоди випуску магістрів навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій пройшли в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.

Дипломи про здобуття вищої освіти отримали 32 магістри з спеціальностей «Середня освіта» за спеціалізацією «Українська мова і література», «Філологія», «Фольклористика» та «Журналістика». 10 випускників отримали дипломи з відзнакою.

Із завершенням навчання студентів привітали ректор ЧНУ імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко, директорка ННІ УФСК Оксана Іванченко, завідувачка кафедри журналістики, реклами і PR-технологій Тетяна Бондаренко, професор кафедри української літератури та компаративістики, доктор філологічних наук Василь Пахаренко.

Слова привітання висловив ректор університету Олександр Черевко:

– Весь університет розділяє ваше свято разом з вами. Важливе завдання, що покладене на випускників-філологів – сіяти надалі розумне, добре, вічне, стояти на сторожі українського слова та мови, зміцнювати нашу національну ідею. У журналістів завдання по життю – нести правду та бути професійними, бо інколи від неправильно сказаного слова залежить багато чого.

Директорка навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій Оксана Іванченко приєдналася до вітань ректора:

– Вітаю випускників з цим важливим днем у житті, далі на вас чекає крок у професійне життя. Нехай у вас все вдасться і з вашими дипломами, і з знаннями, які ви отримали під час навчання.

Доповнив урочистості заходу музичний номер у виконанні студентки 2-ВБ курсу Катерини Сухенко.

Висловила подяку за пройдені разом роки завідувачка кафедри журналістики, реклами і PR-технологій, Тетяна Бондаренко:

– Вітаю вас з цим днем коли ви визнані державою дипломованими магістрами з медіакомунікацій. Дякую за те, що вчили нас бути в тренді, інформаційно обізнаними та людяними. Частина з вас тут навчається вже п’ять з половиною років, частина приєдналася нещодавно, але я думаю, що всіх нас об’єднує любов до цього закладу і до професії.

Після привітань Тетяна Бондаренко презентувала нову інформаційну заставку, зроблену молодшими курсами для студентського телебачення, і перший сюжет у свіжому форматі, присвячений випускникам кафедри журналістики реклами і PR-технологій.

Завершився захід гімном ННІ УФСК у виконанні талановитих студенток Ірини Захарченко, Анастасії Шості, Мирослави Хоменко та спільним фото студентів і викладачів.

Автор: студентка 2-ВБ курсу Анастасія Щетініна

Фото: студент 2-ВБ курсу Андрій Найда

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F