Середа, 18 травня 2022 00:00

Онлайн-зустріч з абітурієнтами відбулась у ННІ УФСК

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Навчально-науковий інститут української філології та соціальних комунікацій провів онлайн-зустріч з майбутніми абітурієнтами Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Під час зустрічі викладачі докладно пояснювали гостям алгоритм вступної кампанії 2022 року.

Розпочала зустріч директорка ННІ УФСК Оксана Іванченко. Промовиця розповіла про особливості вступної кампанії в період воєнних дій, пояснила таке поняття, як мотиваційний лист, а також озвучила дати подання заявок для майбутніх вступників. Наприкінці своєї промови директорка наголосила на тому, що кожен абітурієнт повинен зробити правильний вибір.

Далі слово мали гаранти освітніх програм навчально-наукового інституту. Серед них: доктор філологічних наук, професор Микола Калько, доктор філологічних наук, професор Василь Пахаренко, кандидатка філологічних наук, доцентка Алла Таран, кандидатка наук із соціальних комунікацій, доцентка Наталя Ковтун. Кожен з них чітко та зрозуміло пояснив особливість своєї освітньої програми та можливості працевлаштування випускників у майбутньому.


Студентці 1-ВБ курсу Ірині Захарченко дали можливість розповісти про мотиваційного листа, який абітурієнти повинні писати під час вступу. Першокурсниця наголосила на тому, що абітурієнт має зарекомендувати себе з якомога кращого боку.

– Намагайтеся розкрити себе з позитивного боку: якщо ви комунікабельні, якщо ви оперативні (особливо, коли йдеться про виконання домашнього завдання), пишіть про це, – наголосила студентка.

– Ми впораємося, ми чекаємо на нашого абітурієнта, який налаштований навчатися новому, в якого сильна база, активність і кого цікавлять наші спеціальності, – підсумувала Оксана Іванченко.

Авторка: студентка 1-ВБ курсу Ірина Захарченко

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F