Четвер, 18 серпня 2022 00:00

ЧНУ — 175 днів війни: Оксана Іванченко

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Рівно сто сімдесят п’ять днів тому життя кожного українця змінилося назавжди через повномасштабне вторгнення росії в Україну. На 75-ий день війни у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького започаткували соціально-психологічний проєкт.

У ньому наші студенти, аспіранти, викладачі та працівники розповідають, як війна змінила їхнє життя. Продовжуємо знайомити вас із тими, хто в Україні й за кордоном роблять усе, аби наблизити нашу спільну перемогу над рашистськими окупантами.

Своїми думками й досвідом  ділиться  директорка ННІ української філології та соціальних комунікацій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, кандидатка наук із соціальних комунікацій, доцентка Оксана Іванченко.

Про мовний проєкт, який започаткували викладачі інституту   для внутрішньо переміщених учасників освітнього процесу з метою  підвищення рівня знань з української мови, про місце, де відчуває себе українкою, мрії після нашої перемоги та звідки черпає сили і натхнення для праці Оксана Володимирівна, дивіться у відео проєкту: 

Джерело: cdu.edu.ua
Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F