Субота, 01 жовтня 2022 00:00

Першокурсники ННІ УФСК пройшли квест-посвяту

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студенти першого курсу навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій взяли участь в інтерактивному квесті. Дирекція та студентська рада інституту знайшла в цьому цікаву заміну звичній посвяті у студенти.

«По-перше, наша мета – ознайомити першокурсників зі студентським містечком. По-друге, ми вирішили їх змішати між спеціальностями, щоб вони навчилися комунікувати між собою, це теж такий хитрий задум. Таким чином ми хочемо долучити їх до нашої великої дружної сім’ї ННІ УФСК і показати, що треба вміти спілкуватися і комунікувати», – зауважила заступниця з виховної роботи ННІ УФСК Тетяна Сівцова.

Квест проходив на території студмістечка Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Першокурсників поділили на чотири команди за кольорами. Студенти вирішували різноманітні завдання та відповідали на питання кураторів.

«Я дуже пишаюся, що в нас такі студенти з’явилися. Першокурсники справді активні, зацікавлені та розумні, як я помітила з їхньої роботи, – зазначила кураторка квесту Анна Могильна.

Всього учасники квесту виконали 4 завдання, після чого переможці, що набрали найбільшу кількість балів, отримали призи від інституту. Першокурсники проявили неймовірну прудкість та кмітливість. Вони з великим задоволенням виконували завдання та брали участь у цьогорічній посвяті в студенти.

«Це було неймовірно, захопливо, нас гарно мотивували перемогти. Труднощів не траплялось, все пройшло, як по маслу. Все сподобалося, особливо загадки», - поділилась студентка 1-А курсу Софія Чупирна.



Автор: студентка 3-ВБ курсу Анастасія Щетініна, студентка 2-ВБ курсу Ірина Захарченко
Фото: студент 3-ВБ курсу Андрій Найда

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F