Четвер, 06 жовтня 2022 00:00

Студенти-медійники відвідали Суспільне: Черкаси

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студенти-третьокурсники спеціальності "Журналістика" Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відвідали філію Національного суспільного телебачення Суспільне: Черкаси 6 жовтня.

Олена Баніна, продюсерка Черкаської філії Суспільного, розповіла майбутнім журналістам про історію створення суспільного мовника й про те, що відрізняє "Суспільне" від інших медіа. Також поділилась планами на майбутні проєкти. У студії студенти змогли спробувати себе в ролі радіоведучих та побачити, як працює редакція.

Анастасія Щетініна, студентка 3 курсу спеціальності "Видавничий бізнес, редагування та медіадизайн" розповіла, що можливість відвідати "Суспільне" неймовірно цінна у цей нелегкий, воєнний час.

Наприкінці зустрічі продюсерка поділилась порадами для тих, хто хоче реалізувати себе як тележурналіст: "Я б порадила не обмежуватись тільки навчальною програмою. Зараз є дуже багато тренінгових програм, які є абсолютно доступні. Звичайно, більше практики, адже досвід приходить тільки з практикою".

Автор: студентка 3-Ж курсу Надія Паніван
Фото: старша викладачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Світлана Коваль

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F