Вівторок, 04 жовтня 2022 00:00

Майбутні журналісти зустрілися з радійницею Альоною Ніколенко

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Кафедра журналістики, реклами та PR-технологій організувала тренінг "Специфіка продукування контенту для регіонального радіо", який провела випускниця спеціальності "Журналістика", а нині редакторка Українського радіо "Рось", Альона Ніколенко.

«Тренінг із радіожурналістики ми організували на прохання студентів, які хотіли поспілкуватися з радійником. Альона має 10-річний досвід роботи на регіональному радіо, і вона люб'язно погодилася поділитися ним із нашими студентами», – прокоментувала доцентка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Наталія Ковтун.

Альона розповіла про технологію створення прямоефірних радіопрограм на актуальну для аудиторії тематику,  оновлені стандарти роботи суспільного мовника, планування ефірів в умовах війни та впровадження цікавих спецпроєктів.

«Ви не повинні соромитися того, що виходить у кінцевому результаті. Голос ніколи не звучить так, як насправді, у студії або на диктофоні він буде іншим. Як для мене, в радіопрограмі головне сама новина, яку ми доносимо людям», – поділилася своєю думкою Альона Ніколенко.

Студентам сподобався захід, було багато цікавих питань. Дехто виявив бажання пройти практику на радіо. Наприкінці учасники заходу озвучили новинне повідомлення, а редакторка фахово проаналізувала запис та помилки.

«Сьогоднішня зустріч із журналісткою Альоною Ніколенко дала мені зрозуміти, що робота на радіо цікава. Я навіть захотіла пройти практику на радіо і в майбутньому працювати там», – поділилася студентка 2-Ж курсу Катерина Лихограй.
Сподіваємося на подальшу співпрацю і дякуємо Альоні за запрошення відвідати оновлену студію Українського радіо "Рось".

Автор: студентка 2-Ж курсу Єлизавета Литвин
Фото: студент 3-ВБ курсу Андрій Найда

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F