Середа, 05 жовтня 2022 00:00

Презентацію книги про Івана Піддубного відвідали студенти ННІ УФСК

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Книгу "Іван Піддубний: весь світ упав до ніг твоїх" презентувала авторка Ірина Прилуцька, випускниця спеціальності "Видавнича справа та редагування", нині - письменниця і видавчиня, яка є нашим стейкхолдером.

«Можу сказати, що завдяки тому, що в мене вийшло вже 11 своїх видань, цю книгу також побачив світ. Вона містить 400 зображень: це і фото, і картини, і документи. Щодо Піддубного, то це чемпіон. Це українець», – розповіла авторка книги Ірина Прилуцька.

Літераторка Ірина Прилуцька коротко розповіла про дитинство талановитого борця Івана Піддубного, наводячи факти з книги. Наголосила на його силі, якою він був обдарований від самого народження.

«З цим іменем у нас з росією виникає війна, тому що вони скрізь наголошують, що це російський борець, але ж ми то знаємо, що він на сто відсотків наш, український чемпіон. Ми допомагаємо подібними виданнями відновити істину, повернути імена, підняти їх із забуття», – наголосив директор видавництва «Інтролігатор» Олександр Прилуцький.

Студенти-видавці захоплено слухали історію про Івана Піддубного, а також черпали для себе нові знання у своїй майбутній професії. Слід зазначити, що видавництво «Інтролігатор» співпрацює з нашим інститутом і є однією з баз практик для студентів. Крім цього, подібні книги розкривають історію нашої держави й висвітлюють імена великих українців, що в наші часи дуже важливо.

«Захід викликав у мене позитивні враження, оскільки видатні українці - наша історія. Я радію, що навчаюся в інституті, де можна прослідити етапи творення держави, зокрема брати в них участь», – поділилася студентка 4-ВБ курсу Юлія Капуш.

Автор: студент 1-Ж курсу Денис Непогодьєв
Фото: студентка 2-ВБ курсу Марія Слинько

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F