Понеділок, 10 жовтня 2022 00:00

Студенти-медійники зустрілися з журналістом Валентином Чернявським

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студенти спеціальності «Журналістика» відвідали зустріч із відомим журналістом Валентином Чернявським, випускником Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

«Насправді я ніколи не думав, що стану журналістом, але ось як склалося. Треба вірити в те, що ти робиш. Коли треба розіграти людину, то я просто вірю в те, що вона, наприклад, запліднювач тварин або якась інша дивовижна професія, і тоді мені не смішно, бо я впевнений, що ця особа має такий рід занять», – розповів студентському телебаченню ЧНУ імені Богдана Хмельницького журналіст Валентин Чернявський.

Випускник поділився досвідом роботи на різних каналах, зокрема на Новому. Розповів про сюжети та соціальні експерименти, в яких він брав участь.

«Спілкування з нашими випускниками завжди в «теплому пріоритеті». Це гарна мотивація для нинішніх студентів, бо можна приміряти на себе професійну перспективу. Валентин Чернявський працює в іронічному легкому жанрі, а зараз, коли Україна виганяє ворога з нашої землі, гумор – один із чинників ментального здоров‘я, морального піднесення. Тільки сильна нація вміє вдало жартувати в умовах війни. Тож наш випускник і розповів про свої кейси студентам», – поділилася завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Тетяна Бондаренко.

Валентин розповів про різні курйозні випадки під час знімання шоу «Гарячі та смажені факти». Також у студентів була можливість відчути себе в ролі професійних журналістів та взяти у Валентина інтерв’ю.

«Подібні зустрічі завжди надихають, особливо коли приходять такі талановиті люди, як Валентин. Ми мали можливість дізнатися, що відбувається за лаштунками знімання «Гарячих та смажених фактів». Також дуже сподобалося втілення цієї рубрики наживо зі студентами», – розповіла студентка 3-Ж курсу Тетяна Пасічна.

Автор: студент 1-Ж курсу Непогодьєв Денис
Фото зі сторінки Фейсбуку завідувачки кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Тетяни Бондаренко

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F