Вівторок, 18 жовтня 2022 00:00

Студрада ННІ УФСК зробила благодійний внесок для Черкаського зоопарку

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студентська рада навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій завітала до Черкаського міського зоологічного парку «Roshen». Всі кошти, вилучені із квитків, йдуть на утримання звірів.

«Хотілося б ходити частіше, але, на жаль, це не так просто. Похід в зоопарк став розбавленням рутини, тому я дуже задоволена», – поділилася голова студентської ради ННІ УФСК Мирослава Хоменко.

Ідея відвідати зоопарк виникла напередодні посвяти в першокурсники в нашому інституті, адже до студентської ради увійшли нові люди. Найголовнішою метою було донести важливість підтримки тварин, особливо під час повномасштабної війни.

«По-перше, цей похід був хорошою можливістю для того, щоб познайомитися з новими членами студентської ради. По-друге, було дуже цікаво, адже деяких тварин я побачила перший раз у житті», – розповіла студентка 2-В курсу та членкиня студентської ради Вікторія Козинець.  

Радимо завітати всім, адже це не тільки допомога й розвага, а ще й пізнавальний процес.

Благодійність є невід’ємною частиною життя студентської ради ННІ УФСК. Її члени постійно допомагають різним благодійним фондам, дитячим будинкам та збирають кошти для ЗСУ.

Автор: студент 1-Ж курсу Денис Непогодьєв
Фото надала голова студентської ради ННІ УФСК Мирослава Хоменко

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F