Неділя, 06 листопада 2022 00:00

Студенти-медійники відвідали тренінг «НеКонфлікт»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студенти кафедри журналістики, реклами та PR-технологій відвідали тренінг «НеКонфлікт». Захід відбувся завдяки Черкаському обласному молодіжному ресурсному центрі, який співпрацює з нашим інститутом.

«Взагалі мене надихнуло бажання розібратися в цій темі глибше. Я знайшов відповіді на свої запитання й зараз намагаюсь ділитися отриманим досвідом з людьми, які приходять на подібні тренінги», – зазначив начальник відділу молодіжної роботи та ресурсної підтримки громадських ініціатив ЧОМРЦ Микола Максьома.

На заході студенти мали змогу розібратися в сутності визначення конфлікту, його різновидах. Це важливо для діяльності журналіста. Дослідили типи суперечок і види поведінки людей у таких ситуаціях.

«Найбільше мені сподобалося обговорення власних конфліктів у групах, визначення їх проблематики й шляхів подолання. Ми провели час у дружній компанії. Все було дуже цікаво й весело», – розповів студент 2-PR курсу Олександр Шевченко.

Учасники тренінгу мали змогу пройти тест на визначення того, наскільки ти конфліктна людина. Окрім цього, обговорити власні проблеми й разом з іншими знайти вихід із цих суперечок.

Автор: студент 1-Ж курсу Денис Непогодьєв
Фото: студентка 2-PR курсу Наталія Бондар

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F