Четвер, 17 листопада 2022 00:00

Лінгвістичний брейн-ринг відбувся в ННІ УФСК

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Традиційно для першокурсників завершилася дисципліна "Вступ до мовознавства" підсумковим заняттям у форматі брейн-рингу.

Студенти перших курсів ОП “Середня освіта” та “Філологія” швидко реагували на поставлені задачі та відповідали на питання в межах освоєної дисципліни.

«Питання стосувалися не лише вивчених проблем, вони ще й були розраховані на винахідливість студентів, уміння думати, а не просто щось знати та застосовувати ці знання», – розповів Микола Калько.

Лінгвістичний брейн-ринг відбувався між двома командами: «Альтернатива» (спеціальність «Філологія») та «Invictus» (спеціальність «Середня освіта»). Перемогу здобула команда «Альтернатива».

“Напередодні повторював всю інформацію, яку надавав викладач протягом цього курсу. Перечитав весь зошит, переглянув карту з надією, що будуть питання, пов’язані з нею. Я вважаю, що цей брейн-ринг був не просто як розвага, а як додаткова наша мотивація, можливість підготуватися. Ми справді старалися, показали нашу командну роботу”, – поділився студент 1-А курсу Євген Завгородній.

Тематика запитань брейн-рингу стосувалися трьох основних проблем: «Мови світу», «Світ мови», «Українська мова серед мов світу та її унікальний світ».

Під час заходу були музичні перерви, на яких звучали гімн ЧНУ імені Богдана Хмельницького, гімн ННІ УФСК, пісні про українську мову.

Автор: студентка 3-ВБ курсу Анастасія Щетініна
Фото: студентка 2-ВБ курсу Марія Слинько

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F