Четвер, 24 листопада 2022 00:00

Новий чемпіон України навчається в ННІ УФСК

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студент 2-PR курсу навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій Максим Титаренко зайняв перше місце в чемпіонаті України з велосипедного спорту. Чемпіон вже 2 рік поєднує своє спортивне життя з навчанням на освітній рівень програмі "Реклама та PR у медіагалузі".

"Про успіхи Максима на спортивній арені мені повідомила його мама, яка пишається своїм сином-спортсменом. Максим трішки пропустив навчання і йому доведеться все надолужити, але ми пишаємося, що в нашій групі є студенти, які посідають високі призові місця на всеукраїнських змаганнях. Я бажаю йому подальших успіхів і в спорті, і в навчанні, і в житті», – поділилась кураторка 2-PR курсу, кандидатка наук із соціальних комунікацій Наталія Ковтун.

Максимова історія з велоспортом розпочалась у 2020 році. Не дивлячись на вік, тренер переконував хлопця розпочати свій спортивний шлях. Юнаку дістались дуже хороші дані від батьків, тож наставник Максима був переконаний в тому, що його вихованець зможе досягти непоганих вершин у велокросі. Як результат, уже влітку 2021 року хлопець став кандидатом у майстри спорту.

«Радий, що ці чемпіонати відбулися, задоволений, що брав участь у кожному з них. Навіть під час війни спортсмени круті, бо змагаються і приносять результати своїй країні», – висловився Максим Титаренко.

Автор: студентка 2-ВБ курсу Ірина Захарченко
Фото взяті з особистого архіву Максима

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F