Неділя, 13 листопада 2022 00:00

Студенти ННІ УФСК відвідали виставу «Жіноча логіка»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студенти навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій провели свій вечір, відвідавши виставу «Жіноча логіка». Вона відбулася в Черкаському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка.

«На мою думку, похід до театру – це дуже цікавий захід. Вистава була дуже крутою. Такого давно не було, тому студентам у цей нелегкий час варто корисно й приємно проводитися своє дозвілля. З цих причин було вирішено організувати цей похід», – розповіла голова студентської ради ННІ УФСК Мирослава Хоменко.

У виставі розповідалося про життя однієї жінки, за яку боролися два абсолютно різних чоловіка. Були зображені життєві моменти, які можуть траплятися у кожного.

«Емоції я отримала виключно позитивні. Актори зробили все, щоб залишити на згадку про себе яскраві спогади, від них віяло позитивом. Було добре помітно, що вони отримують неймовірне задоволення від своєї праці», – поділилася студентка 1-Ж курсу Вікторія Литвин.

У музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка стабільно відбуваються абсолютно різні спектаклі, які створені на основі видатних українських літературних творів. Студенти ННІ УФСК мають наміри відвідати ще не одну подібну виставу й рекомендують зробити це іншим.

Автор: студент 1-Ж курсу Денис Непогодьєв
Фото надала студрада ННІ УФСК

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F