П'ятниця, 01 вересня 2023 00:00

Знайомство з першокурсниками відбулося в ННІ УФСК

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Навчально-науковий інститут української філології та соціальних комунікацій зустрів та привітав із Днем знань своїх першокурсників. Розпочали зустріч дирекція та викладачі інституту. 

«Це новий крок у доросле життя. Хочу подякувати вам, що обрали саме наш університет. Ви обрали Україну та її майбутнє. У нашому закладі дуже багато можливостей, щоб ви могли себе застосувати, реалізувати, навчитися та вирости духовно», – зазначила директорка ННІ УФСК Оксана Іванченко. 

Першокурсникам вручили український традиційний коровай та прочитали лекцію «ЧНУ – 550 днів повномасштабної російсько-української війни». Після цього колишнім абітурієнтам провели екскурсію університетом, зокрема продемонстрували кабінети, в яких пройдуть їхні навчальні роки. Студенти мали змогу познайомитися зі своїми викладачами.

«Я вас вітаю та бажаю кайфувати від навчання й спілкування. Дякуємо Збройним силам України, що у вас є така змога. Повірте, ви вступили на гарну спеціальність і завжди будете заробляти кошти. Я думаю, що ви повинні чітко окреслити те, чого ви хочете», – звернулася до першокурсників завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Тетяна Бондаренко. 

Окремо студентам провели першу кураторську годину, розповіли про особливості та умови навчання. 

«Вітаю першокурсників у нашій інститутській родині! Нехай для кожного з вас студентське життя стане відправною точкою до підкорення омріяних вершин і досягнення намічених цілей. Будьте амбітними, наполегливими й творчими!» – наголосила кураторка 1-А курсу Людмила Боть. 

Потім вступники мали змогу поспілкуватися зі старшокурсниками, які пригостили своїх новоприбулих колег солодощами та поділилися цікавими історіями з власного досвіду.

Перший курс розповів про свої враження та очікування від навчання. 

«Кафедра справила прекрасне враження, тому очікування у мене відповідні. Впевнена, що навчання в ЧНУ стане моїми, як то кажуть, «найкращими студентськими роками», – поділилася враженнями студентка 1-Ж курсу Катерина Супрун.

Автор: студент 2-Ж курсу Денис Непогодьєв
Фото: студентка 2-PR курсу Ірина Березенко

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F