Понеділок, 13 листопада 2023 00:00

Студентська рада Черкаського національного ініціює благодійний марафон заради допомоги ЗСУ

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

17 листопада 2023 року, у Міжнародний день студентів,  студентська рада ЧНУ організовує проведення благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ. Ярмарок розпочнеться об 11.00 в спортивній залі навчального корпусу №3 (бульвар Шевченка, 79).

Організатори заходу підготували ряд цікавих локацій, зокрема,  майстер-клас зі створення ляльок мотанок, тренінги з медичним, військовим  інструкторами,  армреслінг, картини афірмації, карти таро, парапсихологічний сеанс і тату. Звісно, будуть і кава, і смаколики, і печиво з передбаченням,   продаж декоративних та художніх виробів, шапок ручної роботи тощо. Приготували і сертифікати на каву з викладачем.

Родзинкою ярмарку стане аукціон. Організатори приготували кілька незвичайних лотів, про які ми розповімо згодом.

Для поціновувачів музичного мистецтва Фабрика музичного мистецтва «Voices» проведе великий благодійний концерт. Участь у ньому візьмуть знані не тільки в Черкасах:  


заслужений артист України, актор, музикант і волонтер Сергій Бобров (гітара, вокал);

 

трубач із Лисичанська Денис Мосяженко;

 

скрипалька Юлія Бунь-Волкотруб

Ми чекаємо на вас: студенти, викладачі, працівники, випускники університету, а також на всіх, хто хоче допомогти нашим захисникам. Усі зібрані кошти будуть перераховані військовослужбовцям, які певним чином пов’язані з Черкаським національним: навчалися чи  навчаються нині, працюють самі або члени їхніх родин.

Джерело: Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

 

 

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F