П'ятниця, 17 листопада 2023 00:00

До доброчинного марафону долучилися студенти й викладачі ННІ УФСК

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Захід організовано до Міжнародного дня студентів Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького.

Наш інститут зібрав більше 10-ти тисяч гривень.

“Зараз, як ніколи, важливо доєднуватися до волонтерства для допомоги ЗСУ. Війна набуває затяжного і виснажливого характеру, звичайну людину охоплюють розпач, відчай і втома. Це нормально. Проте у студентському середовищі волонтерський дух не згасає: молодь з неабияким ентузіазмом бере участь у зборі необхідних речей, матеріалів, донатів на ЗСУ. Переконливим підтвердженням цього є доброчинний марафон у нашому університеті. Разом із викладачами, із оптимізмом і запалом в очах та в діях студенти довели, що майбутнє нашої нації – цілеспрямовані та сильні люди”, – зазначила заступник директора ННІУФСК з виховної роботи Оксана Вертипорох.

Студенти й викладачі ННІУФСК запропонували відвідувачам марафону кілька цікавих лотів: професійну фотосесію, стилістичне редагування курсової роботи, поетичне оригінальне привітання до будь-якого свята від справжніх митців, а також смаколики, книжки, іграшки, сувенірну продукцію.

Своїми враженнями поділилась студентка 1-Ж курсу Слєсар Владислава: «Оскільки сьогодні день студента, нам треба всім відпочити й відволіктись. Благодійні внески ідуть на ЗСУ, тому я вважаю, що це дуже важливий захід у наш час».

 

Автор: студентка 1-Ж курсу Анастасія Донець

Фото: студентка 2-PR курсу Олександра Гончаренко

Більш докладно про весь марафон читайте на сайті Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F