Четвер, 30 червня 2022 00:00

Випуск бакалаврів пройшов у ННІ УФСК

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

59 бакалаврів навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій отримали дипломи про здобуття вищої освіти: майбутні вчителі, філологи, журналісти, видавці, рекламники і піарники. Урочистий захід проведено в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького 30 червня.

«Щиро вдячна випускникам за те рішення, яке вони прийняли чотири роки тому, обравши свою спеціальність. Бажаю, щоб отриманий диплом задовольнив ваше бажання до фахової реалізації. Хай ваша праця приносить радість та зміцнює нашу державу. Хай ваше слово буде зброєю на шляху до Перемоги», – привітала директорка ННІ УФСК Оксана Іванченко.

З вітальним словом до випускників звернувся проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Сергій Корновенко: «Хоч настрій у кожного українця сьогодні не святковий, бо наша земля борониться від ворогів, і Україна веде справедливу війну за українську держаність, ми хочемо, щоб цей день не був для вас буденним. За чотири роки наш колектив укладав душу, освіту і виховання у вас – молодих людей, які тут зібрались. Ми всі прагнули до того, щоб вам було комфортно тут навчатися і щоб ви знайшли себе у цьому буремному житті».

Захід не оминула тема воєнних дій сьогодення: «Ми вручаємо дипломи нашим випускникам під загрозою ракетних обстрілів. Іде 127 день російсько-української війни. 2061 заклад вищої освіти України постраждав від бомбардування та обстрілів. Сьогодні Україна вписує імена, події, факти у світову історію. Сьогодні українці надихають мільйони людей своїми героїчними вчинками. Сьогодні весь український народ проявляє свою силу волі і духу, щоб зберегти Україну! Бо ми вільні люди вільної країни! Пам’ятайте про це, випускники Черкаського національного», – наголосила ведуча, заступниця директора з виховної роботи Тетяна Сівцова.

Автор: студентка 1-ВБ курсу Ірина Захарченко

Фото: студентка 1-PR курсу Наталія Бондар

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F