П'ятниця, 16 червня 2023 00:00

Долучайтеся до благодійного збору!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студент Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Руслан Матвєєв, співзасновник благодійного фонду «Odissey_Cherkasy», просить долучитися до чергового збору для військових і цивільних.

«Ми звертаємося до вас, звідси, за кілька кілометрів від «нуля». Де земля кипить від люті до ворога. Шановні друзі та підписники, черкасці та жителі інших міст. Військові та цивільні мають потреби для ефективної боротьби з ворогом, — пише «Odissey_Cherkasy» на своїй сторінці у Фейсбуку.  

Руслан та його партнер Олександр Кумпанський, перебуваючи в Авдіївці, оголосили збір на 80 000 грн. З них 30 000 грн планують використати на придбання технічного спорядження для 79 ОДШБр, бійці якої воюють на найзапеклішому рубежі нашої оборони.

20 000 грн — на багаторазове транспортування допомоги військовим та цивільним безпосередньо у місця ведення бойових дій та поблизу них. 20 000 грн — ремонт «народного буса», яким хлопці доставляють цю допомогу.

На 10 000 грн буде закуплено воду для передачі військовому та цивільному населенню у населені пункти на лінії зіткнення.

Рахунки для допомоги:

5375 4112 0683 0528

 https://send.monobank.ua/jar/7RskwSUDYe

PayPal: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Кожен донат наближає Перемогу!

На фото Руслан Матвєєв в Авдіївці, на Донеччині


Джерело: Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F