П'ятниця, 16 червня 2023 00:00

Студрада ЧНУ збирає кошти для постраждалих херсонських тваринок

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького оголосила збір коштів для тваринок із Херсонщини.

До Черкаського товариства захисту тварин «Друг» вже евакуйовано 23 тварини з Херсону, а це 15 собак і 8 котів, які потребують нашої допомоги.

За два дні вдалося спільними зусиллями зібрати 3 109 гривень. За ці кошти було придбано та передано сухий та вологий корм, краплі для вушок та очей, ліки. Але цього не достатньо, щоб закрити всі потреби, тому збір продовжується. Волонтери привозять тваринок постійно, а це означає, що  корм та ліки потрібні щодня.

— Я дуже вдячна кожному, хто долучається до нашого збору. Ми прагнемо, щоб наші найменші друзі, які постраждали — знайшли своє місце у нових родинах. Робіть добро, воно обов’язково повернеться до вас! — закликає голова студентської ради Євгенія Лядецька.

Голова студентської ради ННІ іноземних мов Амєлія Хренова з сумом ділиться враженнями про підопічних волонтерів:

— Скільки б ми не збирали, завжди потрібно буде більше, собак багато, є поранені. Очі сумні-сумні. Частина просто ховається, а деякі безперестанку, навіть не гавкають, а скоріше кричать, майже, як люди, коли їм болить. Треба піклуватися про малих, бо хто, якщо не ми. Маю надію, що корм смакуватиме песикам добре, а ліки полегшать біль і загоять рани.

Всім, хто бажає долучитися до благодійного збору, номер карти «Монобанку»: 5375414114001398, Євгенія Лядецька

Джерело: Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F