Четвер, 16 листопада 2023 00:00

Презентація сайту студентського радіо відбулася в ННІ УФСК

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Кафедра журналістики, реклами та PR-технологій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького продемонструвала сайт-візитівку студентського «Радіо ЧНУ» в День працівників радіо, телебачення та зв'язку. 

Захід відбувся 16 листопада в першому навчальному корпусі. 

На зустріч зібралися студенти-медійники, викладачі кафедри та долучилися випускники, які протягом різних років творили студентський радіомайданчик.

— Радіо існує від початку створення нашої кафедри. За ці 18 років зібрано багато матеріалів, які стосуються його функціонування. Тому ми створили сайт-візитівку, аби усі здобутки можна було презентувати наступним поколінням медійників. Це допомагатиме також активніше залучати їх до створення радіоподкастів для студентської медіаплатформи, — розповіла Наталія Ковтун, керівник радіопрограм, гарант ОП «Реклама та PR у медіагалузі», доцентка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій.


Також викладачка зауважила, що ця подія не була б можливою без українських захисників, серед яких наш випускник, воїн бригади спеціального призначення «Азов» Антон Таран, який долучився до презентації та спілкування зі студентами.

Випускники кафедри, які безпосередньо брали активну участь у функціонуванні радіомовлення в університеті, долучалися до розмови дистанційно й безпосередньо на заході. Дипломовані фахівці розповіли про особистий досвід та особливості роботи на радіостудії, згадали про реалізовані в студентські роки проєкти, поділилися корисними порадами щодо радіодіяльності й дали кілька настанов майбутнім медійникам. Зокрема, Галина Мазур провела для присутніх майстер-клас із постановки голосу та дикції.

Під час презентації у дружній атмосфері згадували багаторічну історію радіо ЧНУ, цікаві випадки студентського радійного життя у різні роки.

Прийшли привітати рідну кафедру з професійним святом також Антон Таран, Микола Максьома, Алла Пономаренко, Інга Голик. Випускниці Марія Голуб, Дарія Роженкова та Дарина Дячок долучилися до презентації віртуально, записавши відеозвернення.

— Студентське «Радіо ЧНУ» є чудовим стартом для того, щоб стати сучасним, грамотним радіожурналістом. У нашій кафедрі мені подобається те, що студент перебуваєте у комфортному середовищі та можете на повну реалізувати свої професійні здібності та думки, — зазначає випускник Олексій Мойсієнко.
Також присутні прослухали подкаст, який студентка 2-Ж курсу Ангеліна Бородай підготувала до Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку.

Студентка 2-Ж курсу Аріана Грищенко вважає, що новостворений сайт – крок до популяризації радіо та розкриття всіх його сторін. А також додає, що історія його існування та досвід, яким поділилися випускники, надихають на нові творчі ідеї.

Автор: студентка 2-Ж курсу Ольга Ярмолич

Фото: студентка 1-PR курсу Анастасія Пригодюк

Ознайомитися з сайтом-візитівкою можна за покликанням.

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F