П'ятниця, 15 березня 2024 00:00

Нові можливості для співпраці кафедри журналістики, реклами та PR-технологій і ДСНС закріпили в меморандумі (ФОТО)

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області та Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького розвивають партнерські відносини.

У межах уже укладеного договору підписано меморандум про співпрацю в інтересах кафедри журналістики, реклами та PR-технологій.

 

 

Підписали меморандум ректор ЧНУ  Олександр Черевко та начальник Управління запобігання надзвичайним ситуаціям, полковник служби цивільного захисту ДСНС у Черкаській області Антон Плахотній.

 

 

У заході взяли участь студенти та викладачі кафедри журналістики, реклами та PR-технологій.

 

 

Предметом цього меморандуму є розвиток співпраці між ГУ ДСНС у Черкаській області та кафедрою журналістики, реклами та PR-технологій у сфері навчальної, методичної, наукової, інформаційної та іншої діяльності.

— У нас давні, сталі та продуктивні  відносини з ДСНС. Позитивним є те, що така співпраця наповнюється новим змістом. Підписаний меморандум дозволить вийти на новий рівень підготовки майбутніх журналістів та піарників. А проведення спільних науково-практичних досліджень сприятиме посиленнню роботи у напрямі проведення спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня обізнаності студентів та населення з пожежної безпеки, вміння діяти у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, — зазначив ректор Олександр Черевко.

 

 

Завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Тетяна Бондаренко наголосила, що  співробітництво дає змогу підвищувати ефективність теоретичної та практичної підготовки журналістів, рекламників і піарників, підвищення кваліфікації фахівців сектору зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Черкаській області.

 

 

Важливим аспектом меморандуму є можливість обміну досвідом, відтак у продовження такої співпраці начальниця сектору зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС у Черкаській області, старший лейтенант Служби цивільного захисту  Юлія Норовкова провела тренінг. Спікерка навела практичні кейси та сформулювала поради для майбутніх журналістів, як медійникам співпрацювати з рятувальниками під час надзвичайних ситуацій.


 

Джерело: Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F