Середа, 21 вересня 2022 00:00

День радіо ЧНУ відсвяткували в ННІ УФСК

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

День студентського радіо Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відзначили 20 вересня у навчально-науковому інституті української філології та соціальних комунікацій.

«Радіопрограми у нашому університеті виходять із 2005 року. Були різні етапи і по-різному звучало радіо, але вже 17 років студенти роблять свої радіопрограми і випускають їх в ефір»,  — розповідає керівниця проєкту «Студентське радіо ЧНУ» Наталія Ковтун.

День радіо ЧНУ відзначають 20 вересня. З нагоди свята на кафедрі журналістики, реклами та PR-технологій презентували ребрендинг радіостанції. На захід запросили першокурсників, яким розповіли про університетське радіо.

Для промоакцій виготовлено міні-банер з логотипом студентського радіо, а також брендовані чашки, блокноти та наліпки. Є спеціальна аудиторія з технічним обладнанням, де студенти створюють свої радіопроєкти. Зараз їх випускають у форматі подкастів на сайті ННІ УФСК.

«Я слухаю студентські подкасти і взагалі останнім часом відкрила для себе цей контент саме в радійному форматі, бо часу бракує, і слухаю його фоново. Зокрема й студентське радіо»,  — зауважує завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Тетяна Бондаренко.

Усі присутні мали можливість сфотографуватися біля оновленого банера. Студенти-журналісти 2-го курсу підготували випуск, присвячений історії «Радіо ЧНУ». Першокурсники прослухали подкаст, а після заходу ділилися своїми враженнями.

«Мені сподобалося. Було цікаво дізнатися щось нове про радіо університету. Я вважаю, аудіозапис був на вищому рівні»,  — зазначила студентка 1-го курсу освітньої програми «Журналістика» Ольга Ярмолець.

Зауважимо, що 16 листопада відзначають День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Також нагадаємо, що студенські подкасти можна прослуховувати на сайті ННІ УФСК у рубриці «Радіопроєкти».

Автор: студентка 2-PR курсу Анна Поленякіна
Фото: студентка 2-PR курсу Карина Нездолій

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F