П'ятниця, 12 березня 2021 00:00

Для студентів-філологів в ННІ УФСК влаштували літературну естафету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

12 березня в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулася літературна естафета "Шевченкіана письменників-випускників Черкаського університету", присвячена водночас 207-й річниці з Дня народження Тараса Шевченка та 100-річчю ЧНУ.

Про це повідомляє кореспондент пресслужби ННІ УФСК.

Модерував дійство професор, завідувач кафедри української літератури та компаративістики Володимир Поліщук.

Участь у підготовці естафети взяли викладачі кафедри – доцентка Ольга Мірошник та кандидат філологічних наук Марина Корецька.

У виконанні студентів-філологів прозвучали вірші як сучасних авторів, так і тих, кого вже немає в живих. Про кожного з митців: Василь Марсюк, Іван Дробний, Олексій Озірний та багато інших, студенти-філологи підготували інформацію та прочитали напам'ять вірші.

— Особиста подяка за декламування мого поетичного циклу "Шевченкові березини", що стало для мене приємним сюрпризом – ділиться на своїй сторінці Facebook кандидатка філологічних наук, доцентка Ганна Клименко-Синьоок.


— Було дуже цікаво послухати вірші, які декламували напам‘ять одногрупниці. Деякі запам‘ятались і пройняли до душі, захотілося ознайомитися детальніше з творчістю авторів. Неймовірно атмосферний літературний захід, – поділилася враженнями студентка 2-А курсу Анастасія Мазур.

                                                                         Автор і фото: студентка 2-ВБ курсу Альона Гончар

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F