Четвер, 18 березня 2021 00:00

«Краса врятує світ»: студентки ННІ УФСК взяли участь у кастингу «Міс ЧНУ-2021»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студентки ННІ української філології та соціальних комунікацій взяли участь у кастингу конкурсу краси, кмітливості й таланту «Міс ЧНУ-2021». Організаторами дійства стали члени студентської ради за підтримки ректорату Черкаського національного. Захід відбувся 17 березня.

Про це повідомляє кореспондент пресслужби ННІ УФСК.

Цього року участь у кастингу взяло близько 50 дівчат із різних навчально-наукових інститутів та факультетів ЧНУ ім. Богдана Хмельницького. Серед них були й представниці ННІ української філології та соціальних комунікацій: Ольга Вишнивецька (студентка 1-ВБ курсу) та Віолетта-Олена Гриліцька (студентка 1 курсу магістратури).

photo5375415544385221540

Оцінювати учасниць мали змогу голова студентської ради університету Мар’яна Кусяка, члени студради, а також переможці минулорічних конкурсів.

Традиційно кастинг розпочався з реєстрації, а тому кожна конкурсантка отримала відповідний номер.

Під час дійства учасниці мали змогу зацікавити журі розповіддю про улюблені захоплення, а також продемонструвати модельну ходу та пластичність.

– Цьогоріч разом із командою ми вирішили вибрати по одній учасниці з кожного навчально-наукового інституту. Саме ця студентка й буде захищати його честь, – зазначає Мар'яна Кусяка.

За результатами кастингу, представницею ННІ української філології та соціальних комунікацій на конкурсі стала студентка першого курсу магістратури Віолетта-Олена Гриліцька.

Вже в травні вона матиме змогу продемонструвати свої таланти та поборотися за перше місце.

– Я щиро вдячна за можливість стати частинкою цієї казкової події. Організатори та члени журі потурбувалися про приємну та дружню атмосферу, тому кожна з нас почувалася вільно. Упевнена, що ця сфера – моє покликання, – говорить Віолетта-Олена Гриліцька.

Ми щиро вітаємо нашу студентку з перемогою у кастингу. Бажаємо їй сили, наснаги, натхнення та подальших успіхів!

Автор: студентка 4-Вб курсу Алла Кавун
Фото: студентка 2-ВБ курсу Альона Гончар

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F